Birleşmiş milletler gıda ve tarım örgütü'nün hazırladığı 
verilere göre mart ayında, şubatta ulaştığı 236.8 
seviyesinden 229.8 puana geriledi. Süt ürünleri, hububat, 
yağlı tohumlar, et ve şeker fiyatlarındaki değişiklikleri 
izleyen FAO gıda fiyatları endeksi, çeşitli ülkelerde isyan 
çıkmasına yol açan 2007/2008 gıda krizi sırasında en yüksek 
ortalama seviyesini görmüştü. FAO, gıda fiyatları endeksini 
1990 yılından beri yayımlıyor. FAO'nun verilerine göre, 
hububatla birlikte mart ayında en fazla düşüş yağ ve 
şeker fiyatlarında görülürken, süt ürünleri ve et 
fiyatları yükseldi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vücut Geliştirme Hareketleri: göstermeli anlatım

McDonald's ın vizyonu

Osmanlı tarihi, toplum ve ekonomi üzerine